Teoretic ne mandrim cu sportivii nostri

Teoretic ne mandrim cu sportivii nostri

Am stat deoparte zilele astea de olimpiada si de nervii vostri din aceasta competitie. V-am vazut cum va atacati pe arbitaje, pe ce medalii s-au castigat, pe ce nereusite am avut si pe ce socoteala cereati sportivilor de la Londra.

Azi am prins o festivitate de medaliere la sarituri, fete, unde Sandra Izbasa a luat medalia de aur. De unde si poza asta.

breakibng 2

N-am prins saritura in sine, ca TVR-ul nu e disponibil, grecii transmiteau nu stiu ce tristete, iar pana sa imi dau seama ca exista pe net EBU, (eu care am stat o saptamana cu net doar 2 ore pe zi) a durat ceva. Oricum, poza asta pe facebook a luat cateva sute de share-uri si cateva mii de like-uri in doar jumatate de ora. Ceea ce e bine. Ma uitam la reach-ul de pe pagina si vedeam ca poza a atins 12.000 de oameni, ceea ce pentru mine era ceva multumitor, mai ales ca avea si cateva sute de share-uri.

Dar nu poza asta a fost singura. A mai fost un status, pe care l-am sters apoi, in care era vorba de iubitul Sandrei Izbasa. Acesta a strans in doar cateva minute undeva la 17.000 de oameni, asa incat am zis ca e de pomana sa ne laudam cu reusitele noastre, daca pe noi ne intereseaza cu cine sunt cuplate ele.

sanda2

Oana spunea ca: E al naibii de bine sa ne bucuram de triumful ei, dar hai sa tinem minte si in viata noastra de zi cu zi ca victoriile au un pret. Nu-l platesti, nu ai sanse la o victorie adevarata. Eu ii privesc mana care tine medalia, ii numar ranile si bataturile si o respect in primul rand pentru pretul pe care l-a platit.

Si e trist ca fetele astea muncesc atat de mult pentru o medalie, ca noi sa ne bucuram de reusita lor, o data la patru ani, dar sa fim interesati doar de cine cu cine s-a cuplat, cine cu cine se iubeste sau de alte nimicuri de acest gen.

De fapt nu ma mira, vezi articolul precedent (sus, stanga) cu ce fac romanii in vacanta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply