Terminati cu glumele pe banii nostri

rosii scumpe

Stiu ca veti spune ca s-a tampit Piticu. S-a apucat sa vorbeasca acum de pretul la rosii si alte alea. Pai da. Rosiile astea erau 4 lei sambata, in acelasi magazin, aceleasi rosii. Si exemplul e doar la rosii. si nu prea se vede clar in poza, dar rosiile erau din Turcia, deci au venit cu tirul, deci au venit pe drumurile noastre, drept urmare sunt batute de toate gropile de aici, de toate franele soferului si de drumul prin caldura de zilele trecute.

In principiu bucurestenii nu se uita la ce cumpara. Nu se uita nici la cat costa ceva, ajung la casa si platesc. Dupa ce platesc prea mult, au ei o senzatie asa ca au platit ceva pe mancare, dar nu stiu exact cam cat costa un anume aliment.

Si totusi ba! 2 euro un kil de rosii? Pai unde suntem? Adica mai pui 2 lei si iti iei un pachet de tigari, iar asta iti tine de foame o zi intreaga, rosiile nu. Poza e facuta in Mega Image.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply