The Friendliest Day of the Year

Pe 17 martie e cea mai buna zi de baut bere, e cea mai buna zi de petrecut, e ziua in care toata lumea e fericita si prietenoasa. Este ziua Sfantului Patrick. Si aici nu ma refer numai la Patrick. Ma refer la orice prieten cu care iesi la bere, te simti bine si stii ca te ajuta atunci cand ai nevoie de ceva.

Si pentru aceste motive, Guinness lanseaza provocarea de a face din 17 martie 2012 The Friendliest Day of the Year. Si cum poate fi aceasta zi cea mai prietenoasa? Simplu, trebuie doar sa dati doua click-uri pe Facebook in aplicatia respectiva. Astfel  reusim doua performante, prima ca participam la un record mondial si cealalta ca suntem mai prietenosi.

Sa va zic ca am frigiderul plin cu bere Guinness care isi asteapta bautorii ca Just for Fun si Cismaru sa vina si sa se infrupte din ea? Daca vrei si tu nu trebuie decat sa votezi.
E atat de simplu, click pe Facebook, voteaza, inscrie-te in aplicatie si sambata fii cel mai prietenos. Pentru ca asta se intampla cand se bea bere de sfantul Patrick, esti prieten cu toata lumea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: