The mission, sunt eu prea batran?

Bine. Data trecuta cand am fost la The Mission se intampla la nu stiu ce DJ, iar show-ul se tinea la WTP, iar linia 41 era inca in constructie. Atunci, ca si acum, erau destui pastilati la eveniment, astfel incat sa stii sa ii eviti. Insa atunci lumea stia sa simta muzica, stia sa danseze, stia sa se distreze, putea sa se odihneasca cand dorea, dar mai ales asculta muzica.

Vineri  am avut parte de o seara mediocra in care am vazut o groaza de pitzi facandu-si poze  tzipand de parca cine stie  ce super star e  prezent acolo sau vezi doamne cat de bine se simt ele. Berea a fost proasta, cred ca astia de la Becks au scos bere aproape expirata la vanzare (ramasa de la mare), iar sonorizarea a lasat de dorit.
Sala polivalenta este un loc propice pentru un astfel de concert, dar la un astfel de concert ai nevoie de lumini si de muzica, nu ai nevoie sa creezi o atmosfera de bairam de apartament pentru niste oameni care au dat 50 de lei pe bilet. Sa fim seriosi totusi, suma aia nu s-a regasit in  ceea ce am primit in schimb. Ah, ba da, m-am simtit foarte protejat cand l-am vazut pe insusi Bogdan Oprea – seful BGS – ca supraveghea intrarile, iesirile si ordinea in incinta (la propriu ba).

Intre timp am vazut o discutie pe sms a unei tipe care statea cu mine la coada la bere. O intreba pe colega ei cum e in Fratelli. Ea zicea ca e liber, asa ca tipa asta i-a raspuns la sms simplu. Da, atunci venim si noi acolo sa iti tinem de cald, aici sunt prea multi basinos.

Si acum stau eu sa ma intreb, sunt prea batran daca voua va plac genul asta de distractii unde  nu primiti nimic in schimb si dati totusi o carca de bani pe bilete? Si atunci ce naiba ati vrea de la un astfel de eveniment? Sa va zic eu ce vreau? Siteul the mission nu mai are poze din 2007, concerte anuntate doar pe prima pagina si atat. GG!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply