The second civil war (1997) – HBO GO

Am produs un cont pe HBO GO. Iar daca va intrebati ce e asta, e cea mai tare platforma video care exista in Romania actuala. Filme on demand, tehnologie silverlight, te loggezi si le urmaresti de oriunde, calitate extraordinara si pentru orice bandwith, impresia de full HD (chiar sunt curios la ce rezolutie sunt streamuite filmele), posibilitatea de a pune pauza unui film la un moment dat si de al urmari mai tarziu de pe alt calculator de la minutul oprit.

The second civil war ar trebui sa fie un film inclus in programa facultatilor de jurnalism din .ro. Mai mult decat atat, ar trebui sa fie inclus in sedintele de sumar de la toate televiziunile de aici. Tot filmul e o lectie de jurnalism pentru toti desteptii care cred ca stiu sa faca presa, dar si o explicatie pretinenta, obiectiva si corecta pentru toate cacaturile porcariile pe care le vedeti la televizor.

Pentru ca youtube e darnic (mai nou are si porn inclus), exista acolo primele 15 minute din film. Iata-le:

 ..

In alta ordine de idei, platforma HBO GO nu e disponibila decat pentru un numar limitat de oameni. Lucru pe care nu-l inteleg. Eu cel putin as plati un abonament lunar ca sa pot sa vad filme cand vreau eu, la calitate maxima, cand vreau eu. Asa ca as prefera sa gaseasca o solutie normala astfel incat sa dea HBO GO la liber, nu numai pentru abonatii nu stiu carei firme de cablu care de fapt nu exista nicaieri.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: