Training de Social Media – Trei zile de cursuri intensive

Anul acesta in perioada 13- 16 decembrie are loc la Paraul Rece, Social Media Snow Camp, organizat sub inaltul patronaj al revistei Biz. Cunoscut  pe twitter dupa hashtagul #bizsmscamp, acest eveniment este mai mult decat o conferinta. Este evenimentul unde companiile invata de la oamenii activi in social media, ce inseamna acest lucru, cum sa faca social media si toata teoria de aici, dar si practica.

Cunoscand experienta de anul trecut, dragi companii ce veti fi prezente la munte am cateva recomandari de dinainte de spus.

  • Asaltati bloggerii. Nu se vor supara si vor avea tot timpul ceva de spus. Vor avea idei, vor avea propuneri. Spuneti-le ca aveti proiecte de facut si intrebatii cum sa le faca ei, ce ar face ei, cum se gandesc sa actioneze intr-un anume caz sau altul.
  • Lucrati pe teme concrete. Cu laptopul, cu tableta in fata, intrebati bloggerii ce trebuie sa faca, cand si cum. Si raspunsurile vor veni deindata. Expuneti-le probleme. Cereti si o alta parere, nu stati degeaba.
  • La cina, la petrecere, la dans, interactionati cu bloggerii chiar daca nu va place fumul de tigara sau muzica. Acestia se vor simti la fel de importanti ca si voi si vor sti ca ceea ce fac ei nu il fac in van.
  • Si inca una: lucram pe internet. Daca avem secrete, inseamna ca acele proiecte nu se vor realiza niciodata. Daca le impartasim, obtinem feed-back si imbunatatim astfel proiectul, cu siguranta va avea succes.  Si ma refer aici la proiectele viitoare. Si as da doar un exemplu. Stiti ce am facut la Biz Amstedam Am pus la punct o campanie care ruleaza incepand de atunci pe toate televiziunile din Romania, pe internet si pe outdoor. Si culmea, inca are succes. E suficient? V-am convins? Daca nu va spun doar ca am lansat alte doua companii in social media, iar acestea culeg direct de pe internet roadele acelei conferinte.

Daca da, inscrieti-va pe site.

Sponsori:

sponsor3sponsor5germanosmichelinafilogo fordcosmotecoca

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply