Trei de la Vadu

Am fost azi la Vadu. Yey, Yey, happy, happy, joy, joy. Asta pana cand am intrat pe drumul ce duce spre plaja. Drum pentru o singura masina, drum pe care circulau numai Q7, A4, Jeep, SUV-uri, numai d-astia cu numere de Bucuresti … si eu.  Sa mor daca ii inteleg, sau daca el cu SUV-ul se dadea la o parte de pe strada sau daca oprea intr-un refugiu d-ala incat sa treaca si altii. Nu ma … el sa mearga el pe strada, nu conteaza de altii care pot sa cada cu masinile in rapa, el sa fie pe mijloc.

Ce? Toata Vama Veche a emigrat in Vadu? Pai de asta era plin de masini de teren, masini super scumpe si corturi care mai de care pe toata lungimea plajei. Plaja care era arhiplina, ticsita de masini, ticsita de corturi. Bine ca nu prea era folosita, iar mizeria se mai putea ascunde in nisip.
Ce? Se ofera ceva la Vadu? Nu, nimic, lucru care ma face sa ma intreb ce cautau pitzipoancele acolo. Sau au venit pentru ca e trendy?

Ce ar trebui sa fie Vadu? Un loc bun de plaja, culmea cu apa curata, fara alge. Ce este deja? Locul unde Q7 descopera ca poate merge pe plaja fara sa fie amendat.

Btw, intrarea in rezervatie / zona plajei se face numai cu autorizatie de la directia apelor Tulcea. Sigur!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: