Trei oameni de la Facebook la Bucuresti

Dupa cum vedeti mai sus, sustin si promovez conferinta _AllThingsFacebook de saptamana viitoare, marti, 20 martie la Hotel Crowne Plaza Bucuresti.

Vreau sa va spun un singur lucru. Daca credeti ca stiti sa folositi Facebook, va cam inselati, pentru ca nu apareti in newsline-ul prietenilor vostri primii. Altii pot. Dar aceia sunt putini. In schimb acum avem sansa sa invatam ce e Facebook, la ce il putem folosi, la ce foloseste si cum ne putem promova acolo.

Sa nu credeti ca un share al unui link este suficient. Trebuie si poza, trebuie si video, iar audienta trebuie … ghici, crescuta si intretinuta. Asa incat toate acestea ni le vor spune Bruce Bale, Head of Sales CEEMEA, Global Marketing Solutions, Rob Kiely, Account Manager EMEA, Global Marketing Solutions si Sebastian Szmigielski, Account Manager EMEA, Global Marketing Solutions.

Asa ca daca esti marketing, pr sau mai ales sef peste departamentele astea si ai auzit ceva vag despre Facebook, e important sa vii si sa vezi exemple, sa afli ce si cum si sa intelegi ce cauta, dar mai ales ce pot gasi pe Facebook cei 5 milioane de romani care au cont acolo. 5 milioane de potentiali clienti. Suna bine, nu?

Pentru mai multe detalii legate de eveniment, accesati www.allthingsfacebook.ro. Mai sunt 3 zile de inscrieri.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: