Trimite flori de la metrou

Am comandat anul asta un buchet de flori printr-o florarile online. Mi se pare mai logic si mai normal sa trimiti florile printr-un serviciu de genul asta, atat timp cat toata ziua stam sa ne ascundem in spatele unor monitoare. Sau mai mult, atat timp cat nu avem curajul sa interactionam cu buchetul de flori in mana.

Va amintiti cand ati luat flori pentru o fata ultima data? Si momentul ala a fost cumva la liceu?

Si nu stiu de ce am impresia ca s-a pierdut obiceiul ala sa avem flori proaspete la birou sau acasa. Asta pentru ca poate avem birouri climatizate nu? Sau de ce sa te plangi ca florile costa mult.

Mi se pare super tare ideea Vodafone de a face o florarie in piata de metrou Victoriei. Florarie online, digitala, exclusiv online. Ca nu te duci sa iei florile de acolo. De acolo doar le comanzi. Iar ele ajung acolo unde trebuie, atunci cand trebuie. Si culmea, concureaza cu florariile clasice. Adica 7 euro pentru o floare, mi se pare ca e putin chiar mai ieftin decat florariile alea ce vand vestejituri la colt de strada.

Si daca nu ajungeti la metrou, florariadigitala.ro va ofera solutia.

Acum, cine-mi ia si mie o floare?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply