Tu ce ai face cu doi euro?

Nu, nu cer bani. Va intreb ce ati face cu 2 euro?
Ce ati face …

Facebook.com/doieuro

Ba! Stiti cum e treaba? Sunt momente din alea in care viata e frumoasa si totul e ok. Dupa care a doua zi, totul se duce de rapa. Cade cerul, totul cade in cap, te gandesti ce sa faci, cum sa faci, cum sa rezolvi problema. Si dupa care te gandesti de ce tu, de ce eu.
Si oricat ai spera, ai nevoie de ajutor, pentru ca tu singur(a) nu reusesti. Si e aiurea sa te duci la prieteni cunostinte si sa le explici ca ai o situatie extrem de delicata. E aiurea pentru tine sa te duci sa intinzi mana si sa ceri. E aiurea sa spui ca ai nevoie de ajutor. Iar asta e ceea ce ce te macina pe tine, om cu capul pe umeri, om care ai un tel in viata, om care speri la mai bine si care aveai o viata fericita.

Ajungi iarasi la intrebarea de ce eu, de ce acum. Si daca esti femeie lucrurile astea sunt si mai sfasietoare. Si nu numai pentru femeie, ci si pentru barbatul de langa ea. Stiind ca e acolo si ca femeia lui sufera.

Pfff. Incerc sa continui dar nu stiu cum. Aveti o pagina de Facebook mai sus, facebook.com/doieuro. Nu e mare lucru, dar puteti ajuta si puteti face ca un om extraordinar sa traiasca. Intrati si cunoasteti-o. In termeni medicali se traduce prin neoplasm mamar stang stadiu 3. Acum intelegeti de ce naiba sunt controalele alea recomandate?

Eu n-am nimic acum si nici nu stiu cum pot sa fac. Asa ca rog companiile care trebuie sa plateasca o campanie aici, sa-mi livreze banii ca sa pot sa ii redirectionez in conturile de mai sus. Nu am nevoie de cadouri de Craciun. Nu eu.
facebook.com/doieuro

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply