TU FACI REALITATEA

De fiecare data un eveniment major in Romania schimba comportamentul oamenilor. De data asta au fost alegerile prezidentiale, cele care au schimbat comportamentul romanilor pe internet. Campania electorala s-a desfasurat anul asta mai mult pe internet decat pe televiziuni, in timp ce televiziunile si presa scrisa au fost doar trompetele in mediul offline al mesajelor publicate pe internet. Cum internetul nu este un mediu reglementat, modalitatile de desfasurare au fost printre cele mai diverse. De la oameni platiti de partide pentru a posta mesaje pe forumuri si siteuri, la siteuri afiliate politic. Daca hotnews, evenimentul zilei si antena3 s-au declarat partinitoare in aceasta campanie electorala, REALITATEA.NET a fost singurul site independent care nu s-a afiliat politic si a prezentat in egala masura toti candidatii politici. Am pus pentru a dovedi asta modulul de oameni in stiri, iar acolo se pot vedea cate aparitii in stiri publicate a avut in ultima zi acel om. Ne-am facut prieteni noi cum ar fi Remus Cernea, dar ne-am facut si dusmani cum ar fi cei angajati politic in a trimite comentarii cu votati un individ sau altul. Am avut o atitudine stabila fara a favoriza pe nimeni, doar publicand orice informatie temeinic verificata.

Totodata am muncit din greu pentru a face un site de stiri care sa indeplineasca toate rigorile si functionalitatile normale pentru 2009. Stiu internetul este in continua dezvoltare, asa si noi. Nu pot decat sa multumesc echipei care a muncit atat de mult pentru siteul asta, lui Florin, Catalin, Stefan, Vali, Teo, Richard, Daniel,  echipei de la content, echipei IT, marketingului, furnizorilor de internet, furnizorilor de servicii, treeworks, brainient.

Nu am terminat. Trebuie sa-mi cer scuze pentru nervii mei, pentru pumnii in masa, pentru tipete, pentru scepticismul meu, pentru telefoanele din miezul noptii. Spuneam ca am muncit mult, n-am dormit deloc, am slabit vizibil cu ochii, dar am vrut sa fac lucrurile exact asa cum trebuie.  Cum trebuie?

realitatea-livestreaming

Am facut un parteneriat cu mediadirect, astfel incat mii de oameni sa poata vedea in acelasi timp Realitatea TV pe internet, marind astfel capacitatea noastra de streaming si nu ne oprim aici. Am creat o platforma video dedicata stirilor si n-am aratat inca toate optiunile video pregatite pentru 2009. Am creat widgeturi pentru siteurile tale, am creat aplicatii de calculator, astfel incat TU sa fii in permanenta informat si sa poti vedea in direct totul.

Si toate astea pentru TINE. Pentru ca TU FACI REALITATEA!

TU ai parte de cel mai performant sistem de livestreaming din Romania pentru o televiziune.

TU ai parte de cele mai noi stiri si poti accesa siteul chiar si atunci cand acesta este atacat.

TU ai cerut, iar noi ti-am oferit posibilitatea de ati personaliza stirile pe tot siteul.

TU esti cel caruia ii multumesc. Pentru ca din cauza ta eu stiu ca nu muncesc degeaba, pentru ca din cauza ta eu dau cu pumnul in masa, pentru ca din cauza ta eu nu dorm noaptea, ca sa iti asigur TIE cel mai bun mijloc de informare. Nu am primit niciodata nimic mai mult de pe urma muncii mele decat bucuria de a te vedea pe TINE, vizitatorule, multumit. Iar faptul ca te vad a doua zi ca revii pe site, ca scrii comentarii si ca-mi dai mailuri, nu ma face decat sa ma bucure.

De aceea, va rog in continuare sa-mi dati mailuri in care sa imi spuneti ce vreti sa mai gasiti pe REALITATEA.NET pentru ca voi avea grija sa se intample. Acesta e proiectul meu si pentru ca m-am dedicat atat de mult lui, pentru ca vreau sa fie totul perfect, ma lupt si pun toata pasiunea de care sunt in stare pentru acest lucru. Si toate acestea pentru  TINE.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply