Twitter pe locul 15 – ce urmeaza?

Cred ca la inceput, atunci cand s-a creat twitter, nimeni nu se gandea ce impact va avea acest serviciu, ce grad de folosire va avea, dar si cat trafic ar putea sa estimeze. Pe scurt, alexa arata ca traficul depaseste orice asteptari si estimari ale oricarui specialist.

twitter-trafic

De fapt pana acum twitter avea o crestere organica, normala. Dar ceva s-a intamplat la inceputul anului. A sarit in aer, s-a dublat pur si simplu, iar la evenimentul lui Michael Jackson, dar si cu alegerile si scandalul din Iran, twitter a ajuns unul din cele mai accesate siteuri din internet.

Este pe locul 15, conform alexa, iar in fata lui nu sunt decat Google, yahoo, facebook, youtube si myspace. Adica exact celelalte siteuri de socializare pe care le acceseaza oricine altcineva are cont pe twitter.

Pe scurt, n-ai cont pe twitter, de ce n-ai? Socializezi? Nu stii ce e ala twitter? Te enerveaza? Intai fa-ti cont, fa-ti vreo 400 de prieteni, comunica pe twitter si dupa aia plange-te daca te mai enerveaza. Ah, ca nu il intelegi si ca nu intelegi noima mesajelor puse acolo, nici nu trebuie.

Si totusi, avem webtv, avem socializare online, avem internet mobil…. ce urmeaza?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: