UITATI DE PONTA PRESEDINTE! VINE DRAGNEA PREMIER!!

UITATI DE PONTA PRESEDINTE! VINE DRAGNEA PREMIER!!

Am tot spus-o pe Facebook, ca daca o scriu pe blog nu sunt inteles. Acolo am avut doua share-uri si oamenii nu m-au crezut. Am zis:  Uitati de Ponta Presedinte, vine Dragnea Premier.

dragnea

Acum sa va explic ca sa intelegeti. Cel mai mare rau ar fi ca Ponta sa fie presedinte. Pentru simplul motiv ca nu e altcineva in loc, in partidul de guvernamant care sa ii ia locul. Adica uite-te asa, de sus, la PSD. Avem numai DNA, DIICOT, frauda, mita, baroni locali, etc-uri din astea. Mai mult acolo sunt vorbe care spun ca “eu m-am ferit sa fac asta si voi”, “dar m-am ascuns”.

Si drept urmare cine altcineva sa fie prim ministru? Liviu Dragnea a declarat astazi ca va candida pentru presedintia PSD. Si cum spune traditia, premier va fi un presedinte de partid. Cine altcineva decat Liviu Dragnea, baronul de la Teleorman.

Dragnea, care vrea sa faca autostrada de la el de la Bucuresti, pana la el la Alexandria. Deci nu face autostrada pana la Iasi, Bacau, Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara sau Craiova. El vrea autostrada de la Bucuresti, de la Guvern pana la el acasa, la Alexandria.

Asta e pariul meu. Il tin. Daca iese Ponta Presedinte, Dragnea va fi Premier.

Doar nu o sa il puna pe Iohannis prim ministru.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply