Un negru sau o femeie

hillary + obama

Am gasit poza asta plina de subinteles aici. Mi-am amintit cu ocazia asta care sunt cei doi (ramasi) candidati pentru functia de presedinte al Statelor Unite, un negru ( fata aia ciocolatie nu poate fi numita alba), sau o femeie.
Acuma trecand peste faptul ca Hillary e nevasta lui Bill fost presedinte la Casa Alba, vedem cum a reusit o femeie sa se catere pe cariera barbatului sau, sau sa se foloseasca de influenta castigata atunci ca prima doamna pentru a isi consolida singura locul politic. Cu ocazia asta imi mai amintesc un desen (pe care nu-l mai gasesc) ce zicea asa: Now it takes another Clinton to clean up after another Bush.

Cat despre Obama chiar n-am auzit foarte multe, insa e placut el ca si persoana, nu cred ca e pregatit si nici nu stiu ce ar putea aduce nou Statelor Unite. Probabil mai multa libertate pentru confratii sai.

Pana una alta va fi al dracu de interesant sa vedem cum persoana cea mai importanta din lume va fi ori o femeie, ori un negru.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: