Una buna, doua rele

Ce veste sa va dau prima? Hai sa incepem cu cele rele.

Orasul e plin de gropi. S-a topit toata zapada, a iesit soarele, azi s-a uscat asfaltul si s-a faramitat si ce mai era de faramitat. Am fost pana in militari am injurat toti primarii capitalei pe fiecare strada pe care am trecut. Pana si Podul Grant va intra anul asta in reparatii iar, au sarit rosturile dintre dale, au aparut cratere intre placile de beton. Ma scuzati, orasele sunt pline de gropi. Nu stiu cum e prin restul tarii, dar si Constanta e ca dupa bombardament. In restul tarii cum e?

Am vazut radarele noi in functiune pe Kiseleff in seara asta. Sunt puse pe logan-uri break, noi, cu girofaruri  dreptunghiulare. Va mai amintesc o data ca portiunea de Kiseleff de la ambasada Rusiei la Piata Victoriei e limitata la 50 km/h.

Vestea buna e ca in final CSA a invatat din reclamatii si cere asiguratorilor de RCA sa plateasca reparatia masinilor in avans. Asta pentru ca si eu le-am facut reclamatie anul trecut, asta pentru ca si eu am stat fara masina o luna din cauza ca RCA-ul nu platea factura. Si ca fapt divers nici pana la ora asta asiguratorul casco nu si-a recuperat banii de la RCA, ca pana la urma am facut masina pe casco.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: