Untold Festival, Tomorrowland-ul de România

Untold Festival, Tomorrowland-ul de România

Am bilet cumpărat la Untold, de dinainte de a se anunța ditamai lista de artisti care vor concerta acolo. Dar tocmai de asta și tocmai pentru că am experiența festivalurilor de afară, nu am nici o așteptare de la acest festival. Prefer să ma bucur de ce găsesc acolo și să critic ce nu e ok.

Dar uitându-mă la poza asta, îmi amintesc că suntem în România și că lucrurile nu vor fi ca afara.

11227868_1031112116921868_4937333461725012490_n

Adică te uiți la șcena festivalului unde organizatorii se asteptă la 250.000 de oameni, în patru zile de festival. Și te gândești de ce nu are mai multe LED-uri? De ce nu are ecrane mai mari. Până și scena de la Liberty Parade de anul asta a avut mega vizualuri.
Apoi, sigur vom avea coadă la intrare, prostii la intrare și aglomeratie inutilă. Pentru că se lucreaza cu voluntari.

Pregătiți-vă de aglomerație mare la Untold.

În altă ordine de idei, veniți mâncați și băuți la festival. Nu vă așteptați să faceți asta acolo. Sunt totusi 200.000 de oameni care vin la festival. Ca să vă faceți o idee, la Ultra Europe, în Croația (stat civilizat cu autostrăzi) vin maxim 150.000 de oameni în cea mai aglomerată seară. Iar pe un stadion cum e Cluj Arena, nu va fi loc! Nu va fi loc de nimic.

La Tomorrowland vin 180.000 de persoane. Atâtea bilete se vând, nici unul mai mult. Nu cum este la noi, bilete puse în vânzare pe zi, ca să vină cât mai mulți, ca să aibă oamenii profit.

În schimb să ne simțim bine, că e super scumpă cazarea, nu vor fi locuri de parcare, iar transportul în comun va avea dume de funcționare. Pregatiți-vă pentru un Cluj aglomerat în timpul săptămânii, care va fi pur și simplu blocat.

Iar la setul lui Armin van Buuren așteptați-vă la asta.

 

Citez din organizatori:

Untold Festival se va desfășura între 30 iulie – 2 august la Cluj-Napoca și este un eveniment major al Cluj Capitala Europeană a Tineretului 2015. În cadrul festivalului verii vor fi activate mai multe zone ale orașului cu multe activități și peste 10 scene. Organizatorii așteaptă peste 250.000 de participanți în cele 4 zile de festival.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply