Urban Soup Night

Daca in seara asta ati avut chef de o supa calda si buna, afara, trebuia sa fi venit in parcul Tineretului. Astfel aveati ocazia sa donati pentru compartimentul de terapie intensiva nou-nascuti al spitalului “Grigore Alexandrescu”.

Cei care au fost au fost cei care conteaza, multa lume de pe twitter, o groaza de oameni de pe strada, curiosi si nu numai. De altfel am avut parte si de o “licitatie” pentru o supa care s-a dat pe suma de 100 de lei.

Si dupa treaba cu supele ne-am dat in masinute, dupa care fiecare in planurile lui, care la concert, care la meci, care la Vama Veche. Dar a meritat, atat supa, cat si seara cat si bucatarul.

#urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park

Doneaza cat vrei tu in contul RO54RNCB0072049707680001 deschis la BCR pentru Fundaţia Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply