Ursul fara buletin

Analiza pe text: Un bărbat a fost omorât de urs pe o alee situată în apropiere de centrul Braşovului. Ursul nu a fost identificat până acum.

Daca ursul n-avea buletin si nici n-a oprit la stop, n-aveau cum sa il identifice. Mai mult, presupun ca nici n-a depasit limita de viteza astfel incat nu a putut fi reperat de aparatele radar.
Totusi ursul s-a ascuns in padure si va fi greu de depistat de catre oamenii legii pentru a fi arestat si judecat.
Intre timp ursii sunt animale protejate, atat de bine protejate incat n-are nimeni grija de ele. Gregrer imi spunea ca e obisnuit seara sa se trezeasca ca ii bate ursul in geam ca sa ii ceara un pahar de apa, eventual si o tigara. Astia sunt ursii buni, cei rai se dau la spargeri de tomberoane, spargeri de autoturisme si cat de curand vor ataca si ATM-urile din cartierul Răcădău, mi-a mai spus Cristi.
Am fost acolo si e misto zona, exact sub Tampa, cu priveliste catre munte, cu aer de munte. Totusi nu e nimic care sa poata separa orasul de salbaticia padurii. Nu e un chiosc, un magazin, o bodega, ceva unde s-ar putea opri ursii in drumul lor spre oras. Eu propun sa faca un cazino, astfel sigur n-ar mai fi probleme cu ursii in brasov. Eventual la cazino-ul ala din cartierul Răcădău, daca s-ar bate pe locurile de parcare sau pe coada de la intrare. In rest ar avea succes atat patronul cu clienti ursi, cat si ursii ca si-ar mai gasi cum sa isi omoare timpul si n-ar mai ataca oameni.

Si inca una, daca tot le facem cazino-uri, propun sa se faca echipe mixte de control politisti + ursi prin care ursii prinsi fara buletin la ei, respectiv neindentificati sa fie amendati si amprentati.

Oradeanul: in other news: “urs fara permis a urcat la “volanul” unui ATV si a inceput sa calce babe”

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: