Ursul fara buletin

Analiza pe text: Un bărbat a fost omorât de urs pe o alee situată în apropiere de centrul Braşovului. Ursul nu a fost identificat până acum.

Daca ursul n-avea buletin si nici n-a oprit la stop, n-aveau cum sa il identifice. Mai mult, presupun ca nici n-a depasit limita de viteza astfel incat nu a putut fi reperat de aparatele radar.
Totusi ursul s-a ascuns in padure si va fi greu de depistat de catre oamenii legii pentru a fi arestat si judecat.
Intre timp ursii sunt animale protejate, atat de bine protejate incat n-are nimeni grija de ele. Gregrer imi spunea ca e obisnuit seara sa se trezeasca ca ii bate ursul in geam ca sa ii ceara un pahar de apa, eventual si o tigara. Astia sunt ursii buni, cei rai se dau la spargeri de tomberoane, spargeri de autoturisme si cat de curand vor ataca si ATM-urile din cartierul Răcădău, mi-a mai spus Cristi.
Am fost acolo si e misto zona, exact sub Tampa, cu priveliste catre munte, cu aer de munte. Totusi nu e nimic care sa poata separa orasul de salbaticia padurii. Nu e un chiosc, un magazin, o bodega, ceva unde s-ar putea opri ursii in drumul lor spre oras. Eu propun sa faca un cazino, astfel sigur n-ar mai fi probleme cu ursii in brasov. Eventual la cazino-ul ala din cartierul Răcădău, daca s-ar bate pe locurile de parcare sau pe coada de la intrare. In rest ar avea succes atat patronul cu clienti ursi, cat si ursii ca si-ar mai gasi cum sa isi omoare timpul si n-ar mai ataca oameni.

Si inca una, daca tot le facem cazino-uri, propun sa se faca echipe mixte de control politisti + ursi prin care ursii prinsi fara buletin la ei, respectiv neindentificati sa fie amendati si amprentati.

Oradeanul: in other news: “urs fara permis a urcat la “volanul” unui ATV si a inceput sa calce babe”

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: