Vasluienii protesteaza ca sa nu le descopere depozitele de alcool

Vasluienii protesteaza ca sa nu le descopere depozitele de alcool

Stim cu totii cum este la Vaslui. Presa a relatat pe larg aspecte din viata lor: 1,2,3,4,5. Chiar si eu am fost pe acolo si am descoperit urme ale civilizatiei sub forma de asflalt. Apropo, au mai asfaltat ceva de acum 2 ani? Asa incat nu e de mirare.

Daca luam spre exemplu articolul care zice ca Fenomenele stranii din Galaţi, provocate de vasluieni! Au săpat pe sub pământ ca să ajungă la crame, atunci nu putem decat sa credem ca totul e o joaca de-a soarecele si pisica.

Serios acum, doua aspecte am retinut de ieri. Terenul unde se pune sonda e a unei persoane fizice, deci nu al comunei. Bun asa. Pe de alta parte, prefectul a fost de acord cu asta. Asa ca la ce scandal acolo? La ce proteste? Te duci sa ii rupi capul prefectului daca nu iti convine ceva. Ca ala raspunde.

Si mai serios acum. Vasluiul e cel mai sarac din UE. Felicitari ca sa zic asa. Dar nu putem sa nu ii remarcam pe cei care opresc apa cu un tarus, cei care se suie in pomi in chiloti, pe cei care isi violeaza fetele, pe cei care isi omoara prietenii de alcool sau cei memorabili care rad de pompierii care au venit sa le desfunde ulita ca ei nu sunt in stare.
Update: Da, la Vaslui sunt si aia care isi taie mama si unchiul pentru ca acestia rezista mai mult la bautura. Multu Bogdan.

Nii ma de aici!

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply