Victime colaterale

O tanti romana a fost aproape arestata in Italia pentru ca ar fi fost confundata cu o traficanta de copii. Acuma intervin cateva chestii misto. Pai traficanta de copii si sta la un hotel public, traficanta de copii si nu umbla cu copii sau cu garda de corp langa? 🙂

Eh … puteam sa zicem droguri si erau mai misto.

In schimb Italia a innebunit, s-a intamplat exact ce ma temeam sa se intample: isterie generala. Esti roman = esti tigan ->  mori.

A doua parte haioasa vine de la autoritatile romane care au reactionat la fel ca receptionerii de la hotelul unde au patruns politistii… nu stim, nu ne bagam, nu e treaba noastra. Adica, e misto si frumos. Putem sa mergem acolo si sa vorbim doar romaneste, vom fi arestati cine stie pentru ce, iar nimeni nu va face nimic. Asta poarta numele de victime coltarale nu? Pentru ca italienii sunt paranoici si speriati iar romanii sunt prosti. (ma refeream la autoritati aici, si nu numai)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: