Vise implinite?

Azi a luat foc liceul unde am invatat eu. Sa fie asta un vis implinit cu mult prea multa intarziere? Adica, oricine a trecut pe acolo, cam oricine a vrut la un moment dat sa dea foc, sa vada ca se intampla ceva, sa nu mai faca cursuri.
Mai mult la un moment dat au aparut acolo si explozivi din perioada celui de-al doilea razboi mondial, tocmai ca elevii sa scape de anumite lucrari, ore si teze. Evacuand liceul nu erau destule locuri in baruri sa faca toti cursuri acolo, asa cum faceam noi orele de engleza cand nu aveam loc in sali.

2807841215 9c8638d755

Pana una alta, in ultimii ani liceul asta devenise din liceul numarul unul al judetului, locul unde se perindau in fiecare seara masini de zeci de mii de euro. Acolo nu neaparat invatatura era un punct forte ci simplul fapt ca trebuia sa apari intr-o masina cat mai luxoasa, sau in haine cat mai scumpe.

Si totusi am amintiri placute de acolo, de la orele de engleza facute in Maxim pentru ca n-aveam sala, la colegele de clasa si la discutiile aprinse cu profii specifice materiei pentru care erau pregatiti.

Poza via digitalpitesti

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: