Vista Service Pack 1

A venit in final update-ul de vista. Cu ocazia asta mi-am reimprospatat si eu hardwarele ca sa imi mearga mai bine calculatorul. Pare interesant, intr-adevar SP1 face ce a facut si la XP, imbunatateste performante, bineinteles ca se misca mai repede ca prima data cand l-am instalat. Stiu ca service pack-ul a aparut acum ceva timp, dar n-am mai repornit eu in vista ca il instalez.

vista windows
Acum se misca la fel de bine ca si cand am pus 1 giga de ram pe calculator. E de observat daca se va mai misca asa si dupa cateva zile, pentru ca pana acum a mers aiurea rau de tot.

In alta ordine de idei azi Mihnea mi-a cerut sa ii forwardez un spam pe care eu l-am primit. E posibil asa ceva? Sau Mihnea avea nevoie de viagra?

Pe langa asta Vista (a dracu versiune intermediara) va fi inlocuita de un nou sistem de operare.

Si ca sa devin personal sa-mi ceva in electrica, cu penele lor de curent, in RDS care nu isi asigura echipamentele, in rest toate bune.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: