Vodafone a lansat reteaua 4G cu trafic nelimitat

Vodafone a lansat reteaua 4G cu trafic nelimitat

Incepand de astazi, in cele 10 orase in care este disponibil (Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Galati), Vodafone a lansat reteaua de telefonie 4G LTE in regim comercial. Reteaua este disponibila pe un sim special, 4G ready, ce se poate achizitiona din magazine. De asemenea reteaua este disponibila acum, doar pentru cei care au abonamente si opteaza pentru pachetele Internet Nelimitat Extra si Internet Nelimitat Profesional, si care isi pot activa gratuit optiunea promotionala “Trafic Nelimitat 4G”.

Oferta promotionala de lansare, valabila in perioada 20 noiembrie – 31 decembrie 2012, aduce trafic gratuit si nelimitat, timp de 3 luni din momentul activarii optiunii.

175518 10151318610441204 1436310521 o

Adica 3 luni, navigati pe 4G la viteza maxima, fara sa aveti cont de trafic de internet, oricat, oricum. Adica faceti orice, folosind netul mobil fara griji, mai repede chiar decat netul de retea de acasa. Si pentru asta Modem-ul USB Vodafone K5005 LTE, Vodafone Hotspot R210 LTE si tableta Asus Transformer Pad Infinity TF700 KL sunt dispozitivele cu care puteti lega calculatoarele la net. Asta daca nu cumva aveti deja un telefon 4G si cu el va conectati direct la retea.

Si iata-i ca sunt primii. Asa ca daca ti-ai luat deja iPhone 5, te duci si iei SIM-ul special si ai net gratis.

 

Update: in curand vin si ofertele pentru solutii prepay.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply