Vodafone RED, abonamentele pe care le asteptai

Vodafone RED, abonamentele pe care le asteptai

Am asteptat sa vad ceva reactii in social media fata de abonamentele RED de la Vodafone. Si reactia a fost buna. Lumea chiar astepta tipul asta de abonamente, fara sa iti mai bati capul cu minute, cu megi de internet cu detalii de genul asta. Mai mult decat atat, preturile smartphone-urilor incep de la 1 euro. Asa ca daca veti vedea pe vodafone.ro preturile telefoanelor ca fiind 1 euro, sa nu va mirati sunt incluse in oferta abonamentelor RED. Dar ce inseamna aceasta aflati imediat.

Pana atunci sunt alte doua lucruri de notat, lansate astazi de Vodafone, asupra carora voi reveni cu mai multe detalii: Vodafone Cloud – serviciu de stocare incloud si Vodafone Protect – serviciu care iti protejeaza si blocheaza telefonul daca este pierdut / furat.

Sa revenim la abonamente:

  • RED 29 include minute si SMS-urile nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 500 MB trafic de date, spatiu de stocare Cloud de 15 GB si acces gratuit la Vodafone Protect, pentru 29 Euro/luna. In plus, clientii care opteaza pentru RED 29 pot achizitiona un Samsung Galaxy Fame sau un Huawei Ascend G510, pentru doar 1 Euro;
  • RED 45 ofera utilizatorilor minute si SMS-uri nelimitate in toate retelele nationale, apeluri nelimitate in retelele fixe europene, 2GB de trafic de date, 25 GB de stocare Cloud, 100 de minute in retelele europene mobile si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, totul pentru 45 Euro/luna. Clientii care activeaza RED 45 pot opta pentru un Samsung Galaxy SIII mini sau un HTC One SV, la numai 1 Euro;
  • RED 65 aduce apeluri si mesaje nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 250 de minute internationale in retelele europene mobile, 4 GB trafic de date, 50 GB spatiu de stocare Cloud si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, pentru 65 Euro/luna. Clientii ce incheie un contract RED 65 pot achizitiona un Samsung Galaxy SIII la numai 1 Euro, sau noul Sony Xperia Z, la 69 Euro.

PROGRAM EXCLUSIV
Cu programul exclusiv Smartphone nou in fiecare an, clientii ce semneaza sau prelungesc un contract RED au acces la cele mai noi modele de smartphone-uri, in fiecare an, la preturi accesibile. Pentru a beneficia de acest serviciu, utilizatorii pot plati, timp de 12 luni, 10 Euro/luna la abonamentul RED 29, respectiv 15 Euro/luna la abonamentele RED 45 si RED 65. La finalul celor 12 luni, clientii pot alege orice telefon din portofoliul Vodafone, la un pret special, in functie de tipul de abonament RED activ.

ALTE INFO
Clientii care decid sa incheie un abonament RED fara sa cumpere un terminal la un pret special primesc o reducere lunara de 4 Euro din pretul abonamentului pentru RED 29, 10 Euro pentru RED 45 si respectiv 15 Euro pentru RED 65.

Clientii care opteaza pentru oricare dintre cele trei pachete RED primesc gratuit si aplicatiile Vodafone Cloud,  pentru stocarea fisierelor personale in siguranta, online, si accesarea lor de oriunde, precum si Vodafone Protect, cu ajutorul careia smartphone-ul poate fie localizat si blocat de catre proprietar in cazul in care este pierdut sau furat, iar informatiile personale pot fi sterse de la distanta. In plus, aplicatia ofera functia de antivirus pentru a proteja atat informatiile din telefon, cat si navigarea pe internet.

Mai mult, utilizatorii primesc, pe intreaga perioada contractuala, si un abonament gratuit la Zonga, primul produs romanesc care ofera un continut muzical bogat, atat pe computer, cat si pe telefonul mobil.

Adica revine moda abonamentelor pe un an de zile. Sau cu alte cuvinte, poti intr-un an de zile sa platesti esalonat in fiecare luna telefonul de ultima generatie pe care ti-l cumperi. Iar la finalul anului sa iti schimbi telefonul cu altul si mai nou. Iar asta e un lucru bun. Pentru ca acum poti renunta la iPhone-ul 3GS cumparat cine stie cand si poti sa iti iei un iPhone 5 sau chiar ceva pe Android.

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: