Voiculescu plateste-ti angajatii

Stim cu totii ca in trustul intact, ala al antenelor, primele de paste sunt preferentiale. Adica vor primi bani numai unii dintre angajati. S-a mai scris despre asta, toata lumea i-a privit cu mila si compasiune si au trecut mai departe. Asta e, angajator si angajator, nu iti convine pleci. Nu iti convine, n-ai nici un drept sa comentezi deciziile angajatorului pentru ca tu ai vrut jobul ala.
Adica nu e companie de stat ca sa fie vreo chestie guvernamentala, ca sa poti sa iei in strada sa strigi, acolo n-ai decat sa fii sclav si sa taci.

Ce ma mira e ca cei din antene nu sunt deloc linistiti. Dupa ce au aparut in presa cu faptul ca nu primesc prime de paste, au inceput de data asta sa trimita mailuri cu comunicatul intern ce ii face de rusine.

Eu acuma stau sa ma gandesc, cum sunt platiti astia din antene daca sunt atat de multi nemultumiti. Adica sunt acolo salarii numai pentru Badea, Ciutacu si Gadea, iar restul stau la limita subzistentei?  Pentru ca restul nu’s vedete? Sau si astia de mai sus au salarii sub 1.500 de lei si primesc prime de paste?

Pana una alta, nu va mai arat mailul ca il stie toata lumea, insa pot sa va zic ca daca vreti sa dati un mail catre toata redactia de la antena3, [email protected] e de ajuns 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply