Vot secret sau nu

Una din cele mai bune solutii sa faci un ban frumos … e sa participi la operatiunea de vot. Afiliat sau nu unui partid politic. Important e ca de acolo ies bani, iti faci de lucru o zi intreaga, daca ai noroc te dai si la televizor, mai ales … e loc si de un ciubuc.

Am intalnit azi doua persoane care erau imputernicite de UDMR sa participe intr-o comisie de votare. Pe langa toata tetavura si alergatura dupa stampile si alte hartii organizatorice, povesteau cum ca au primit doua foi de la PSD pe care sa fie trecute persoanele ce au votat DA. Si nu oricum, ci cu nume, prenume, adresa si serie de buletin si semnatura.

Acuma din moment ce votul e secret, de ce un om din comisia electorala, respectiv nu un observator din partea partidului sau a oricarei organizatii va intervieva persoanele. De ce daca votul e secret trebuie sa dai cu subsemnatul ca ai votat DA?!

Si daca pui stampila pe NU, iar apoi semnezi ca ai votat pe DA (pentru ca nu stii ce semnezi – logic) … asta inseamna ca undeva alegerile au fost fraudate nu?

Draga PSD, chestia asta mi se pare pur si simplu patetica.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply