Vreau si eu 500.000 de euro, bani degeaba

Pe bune de nu vreau banii astia. Vreau sa ma plimb si eu prin lume, aiurea, sa primesc bani pentru asta doar ca sa ma duc sa “promovez Romania”.  Cel putin asa fac doi baieti, care s-au plictisit de muncit si de stat acasa. Si s-au gandit ei bine, hai sa plecam prin lume, sa vizitam lumea si sa promovam astfel Romania. Asa incat ei vor doar 500.000 de euro pe an pentru a face chestia asta.

Adica ei se lauda ca pleaca si ca vor bani. Pana aici toate bune. Dar:

Pentru cei 400.000 de kilometri în jurul lumii, cei doi au nevoie de circa 500.000 de euro pe an. Bogdan și Andrei vor ca, din banii strânși, să doneze 2% către victimele accidentelor rutiere din România. Pe parcursul călătoriei, tinerii vor promova și campania de conștientizare socială „Condu cu prudență! – Viaţa şi siguranţă sunt mai valoroase decât adrenalina și viteza”.

Cu alte cuvinte lol. Ce? Cum adica promovam campania locala in afara? Pai pe cine intereseaza?

Si mai urmeaza una tare rau de tot.

Din Siberia până în Africa, Andrei și Bogdan se vor expune temperaturilor extreme, vor identifica și filma particularități geografice, culturale sau antropologice, dar vor promova și brand-urile și produsele autohtone.

 

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu ma tavalesc pe jos cand aud asta. Sunt foarte curios cati straini vor invita in Romania, uite asa, ca pot ei. Eu inca ma oftic in schimb ca n-am putut sa plec iarasi cu Costin in Africa, de Craciun, la soferul care ne-a fost frate in perioada cat am stat acolo, dar poate viata il va mai scoate in cale. Cine stie cand.

Pana atunci vreau si eu bani din aia. Promovez ceva, orice. Si ca sa fie un inceput, am primit asta, direct de la sursa.

romania descopera gradina carpatilor

Asa incat, e un inceput.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply