Vrei sa fii consilier la primarie?

Cozmin Gusa, candidatul PIN la Primaria Generala a Capitalei, isi cauta consilieri pentru Primaria Generala si primariile de sector printre bucurestenii obisnuiti. Probabil pentru ca in partid nu gaseste pe cine trebuie, sau nu are destui oameni. Pentru aceasta bucureştenii care-şi doresc să se regăsească pe listele de consilieri trebuie, printre altele, să aibe vârsta cuprinsă între 23 şi 45 ani, cu posibile derogări în cazuri excepţionale, studii superioare, să cunoască o limbă străină, să aibe experienţă profesională relevantă, să nu fi fost implicaţi în scandaluri de corupţie şi să nu fi fost membrii în conducerea PCR sau ale Securităţii.

Înscrierea candidaţilor se va face în perioada 17-30 martie, iar examenul propriu-zis va fi organizat pe 5 aprilie.

Regulamentul concursului va fi postat pe site-ul www.cozminprimar.ro , iar din comisia de examinare vor face parte doi profesori de limbi străine, trei profesori de la facultatea de Ştiinţe politice şi Administraţie Publică din Universitatea Bucureşti şi şeful de campanie al PIN, Lavinia Şandru.

Io’s tare curios cine va castiga in urma campaniei. Sau care mosh isi va depune candidatura. Nu de alta dar e un pic de distactie cu oamenii care vor sa faca ceva pentru Bucuresti (interpretati cum vreti voi fraza asta).

Daca se inscrie vreunul de aici sa dea de stire, ca sa stim sa ii urmarim activitatea 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply