WC-ul meu e arteziana

Acum vreo 2 saptamani mi-am luat pastilute din alea albastre de-mi coloreaza apa la WC. N-am considerat-o fita, mai ales pentru ca imi place culoarea albastra, iar propietatile ei, scrie pe hartie, ca-mi curata WC-ul de impurtati.
Nu ma asteptam sa vad ca apa aia care a curs de la mine din wc a ajuns in artezienele de la Unirii. Dar, pot sa ma bucur inca, n-am ajuns acolo ca sa vad fantanile cu apa colorata.

Ce sens are sa avem fantani cu apa colorata aici? Nici unul, dar, la cat de murdar e Bucurestiul nu se vede daca il murdarim mai mult sau mai putin. E acelasi lucru. Nu cred ca va deranja pe nimeni, atat timp cat toate blogurile au pozat apa aia.

Eu ma simt jenat ca apa mea de la WC, ce e tot albastra a ajuns la Unirii, in schimb, ma bucur ca va sta acolo doar o saptamana. Ufff…. ah … dupa care le vor vrea iar si mai multe. Nu puteau sa se gandeasca eventual sa ia fantanile de la Craiova? Sau sa dea sute de mii de dolari sa faca la fel?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: