WE as hard workers

Noi, oameni de rand … care fac o facultate, care invatza sa faca ceva …

Muncim …

Muncim ca sa ne bucuram de micile momente libere ale vietzii… stam toata saptamana la munca, ca sa ne bucuram de un week-end liber, cand simtim ca ne putem odihni… si ca putem sa ne incarcam bateriile.

Sau, muncim ca sa ne stressam … sau ca sa ne stresseze altii… sau ca sa ne futa directia altii. Nu de alta, dar, asa le place unora. :D)

Aia, in mare parte sunt sefi. Si nu ca ar fi ceva special, dar, iarasi dar, asta le place lor cel mai mult. Sa ia negrul de pe plantatie si sa-l biciuasca. Iar daca el, negrul, zice ceva … nuuu ca nu e bine, ca tu eshti incompetent, ca eu sunt sef, si ca de aia facem asa ca eu sunt sef. Indiferent ce zice negrul respectiv.

Acestea fiind zise, m-am chinuit azi sa cablez 50 si ceva de calculatoare, dupa indicatiile sefilor. Nu ca as fi facut ceva diferit eu, dar, deh… trebuie sa ii faci pe plac shefului. Bineinteles si sa ti-o  iei din cauza asta.

De asemenea, bineinteles si fara comentarii… pentru ca daca comentezi, ai ceva impotriva sefului, respectiv esti impotriva lui … personal, si impotriva institutiei.

Las ca o sa fiu si eu shef … si o sa fac la fel cu subalternii mei :D)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: