Weblcub de vara

A fost editia de vara a Webclub, unde ne-am delectat cu discutii despre publicitate, google, publicitate, google, publicitate, google, publicitate, google, publicitate, google, publicitate, goolge, publicitate, google, publicitate, google, publicitate, google….. jap, jap … s-a blocat discu.

Industria online se duce Dracului BA! Si daca Dracului e scris cu D mare inseamna ca e prea tarziu sa va treziti. Am auzit in seara asta faze de genul acum a invatat clientul ce e ala adserver. Ce dracu il intereseaza pe client ce e ala adserver, de ce trebuie sa ii explici toate chestiile tehnice si toate balariile legate de bitzi, transfer, banda de net, costuri de afisare si asa mai departe? […]
La naiba, nimeni din online-ul romanesc nu vine din televiziune? Si daca vine … isi baga direct picioarele si nu il intereseaza ca si-a asigurat un trai linistit.

Online-ul romanesc nu este omorat de lipsa de experienta sau de lipsa de maturitate, e omorat de caracterul superficial si dezinteresat al specialistilor ce-l sustin. Il sustin?!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: