Windows Phone 7 – reinventarea telefonului

Sunt deja prea multe telefoane pe piata. Sunt deja prea multe sisteme de operare, fiecare cu cate o chestie in plus, fiecare cu un buton in plus, fiecare cu piata lui si cu fanii sai.
Microsoft vine astfel si se uita direct la ce au facut utilizatorii, la ce vor utilizatorii de la un telefon mobil si cauta sa le ofere exact ce acestia au nevoie. Un sistem de operare solid, stabil, pregatit pentru nevoile lor si pentru ceea ce utilizatorul face cu telefonul. Daca pe un sistem de operare pierdem o groaza de timp cautand update-uri, aplicatii, solutii prin care sa facem telefonul sa ne ofere ce dorim, pe Windows 7 Phone acestea vin deja integrate.
Astfel avem sistemul de “Hubs” pentru orice grupare de aplicatii avem noi nevoie: social media, office, poze, muzica, jocuri, iar aceste huburi sunt in ecranul principal al telefonului.

Ieri a fost prezentat si in Romania sistemul de operare windows 7 intr-o conferinta de presa la Microsoft. Cum a fost lansarea in limba romana, vedeti in clipurile de mai jos. 

—-

—-

Si daca pana acum ne blocam cu telefonul in mana, lovindu-ne de stalpi pe strada, acum nu putem decat sa exclamam: pe bune?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply