Wordpress 2-1

Oh da … intr-un mod foarte ciudat, versiunea asta arata diferit fata de cea instalata la innocente acum cateva zile.

Features:
Poti sa scrii in limbaj html, sau in limbaj vizual. Foarte misto de atlfel.
Upgrade la scripturile de video. Acum se integreaza YouTube, Google, metacafe si alte situri de video foarte usor si fara alte tampenii de plugin-uri ce ar trebui instalate.
Upgrade la askimet, asta ca poate prinde mai mult spam.
Se incarca de doua ori mai repede
Imi salveaza posturile la fiecare 4 minute.
Pot sa editez foarte bine un articol deja publicat

Am stat sa ma gandesc insa daca sa fac upgrade, sau nu la o versiune noua. L-am para testat pe serverul meu … si am zis hmm … am totusi 128 de ram, nu pot sa il iau ca sursa … astfel incat … m-a decis un articol publicat de baietii de la wordpress, vazut in dashboard, in care s-a redus cu vreo 20 % load-ul serverului lor dupa ultimul update. Ceea ce e de remarcat. Asa incat … happy blogging, si sper ca nu mai aruncati comentariile aiurea 🙂

Si bineinteles primul bug: Nu-mi mai merge pluginul de subscribe to comments, astfel incat cred ca nu veti mai primi mailuri de la mine o perioada. Spre bucuria lui subiectiv 🙂
Si inca un bug: tre sa scriu de mana target=_blank la un link ca sa-l deschida in alta fereastra. hmmm

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Wordpress 2-1

  1. Problema cu “target=_blank” nu e bug. Atributul respectiv nu e inclus in XHTML 1.0 si probabil vor sa faca Wordpress cat mai compatibil cu standardele web.

Leave a Reply