Zapp offline

Plecat la inceput ca o companie revolutionara pentru internetul mobil in Romania, Zapp continua sa piarda clienti in detrimentul vechilor operatori GSM. Si asta probabil din caza faptului ca reteaua lor a ramas la nivelul de acum 3 ani de zile sau mai bine.
Astfel incat, daca pe Vodafone sau Orange avem viteze de cativa mega pe secunda, 4 – 7 mega la cardurile de date, pe zone extinse din tara, Zapp reuseste sa acopere toata tara cu viteze de 153 kbps, iar numai in anumite orase si in functie de zona sa poata duce o viteza de pana la 2.4 mbps.

Din pacate eu inca am abonament de internet la zapp, desi pe firma, la serviciul de voce s-a renuntat la zapp pentru Vodafone. Zic din pacate, ca ma cam dispera sa stau 3 ore sa ma chinui sa urc doua poze pe blog, chestie care se rezolva in 10 minute de pe alt operator de telefonie, sau de acasa.

Si totusi Zapp a castigat si el licenta de 3G, insa la fel ca RDS Tel nu au implementat deloc aceasta optiune. Sunt curios care sunt amenzile care se vor da in cazul asta, sau care sunt updateurile pe care astia le vor aduce in retea anul asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: