Ziarul Adevarul, Basescu si Antena3 [ partea 2 ]

Dezaprob total ideea si echipa IT de la ziarul Adevarul. Sau ce o fi sub numele acesta.

Ma rog, destul de controversat inca de la revolutie, pentru ca ei inca de atunci au fost acuzati ca fac jocul de interese al unor anume persoane. Si, se pare ca pe ei, microbul din casa presei chiar i-a lovit si ranit destul de grav.
Noi, ceilalti, ne aparam de el la fel ca si cu tbc-ul, pereti de rigips, foc, si vopsea groasa.

Nu-mi vine sa cred cum, cei de la adevarul, au inceput sa publice, chiar pe prima pagina articole care le citesc pe internet. Scrise de oricine … Poate ca eu le-am scris numai ca am vrut sa imi dau alta identitate.
Sigur …. m-am intalnit cu cei de la adevarul in internet cafe-ul din Constanta … sau nu … de aici de langa gara de nord pentru ca nu trebuie sa fiu in constanta … asta ca sa scriu pe situl dezvaluiri.ro … sau … da da da … imi amintesc … stateam ieri pe banca in fata la casa presei si eram pe net … inseamna ca eu sunt “sursa Parvu” … si sunt mai mult ca sigur ca am si o poza in ziar.

Si, ca sa fie si mai surprinzatori, cei de la adevarul isi inchid situl … atat timp cat la televizor era invitata o gagica de la ei, care tocmai despre ziarul adevarul vorbea, atat timp cat apare la telefon chiar acuzatul, Traian Basescu, presedintele romaniei, care spune ca a incercat sa posteze pe forum la adevarul si ca ei i-au sters postul.

Degeaba incercati sa ziceti ca nu a postat presedintele pe forum, a comentat in dreptul articolului mincinos … el cand a zis ca shtie ca mesajul a fost inregistrat, citit si neaprobat, shtie ce zice.

Si … ca sa fie totul frumos … situl adevarul revine dimineatza din killall -9 apache :D), dar fara ca sa mai existe posibilitatea de a comenta acea stire. … Pai e frumos ?
Ah … si mai raman acolo vechile comentarii cu futul in gura pe presedinte si altele … cele despre amestecari in politica editoriala a lui adevarul , nu apar … Pai e frumos ?

Pentru cei de la adevarul … voi faceti jurnalism … presa de partid … presa comunista … sau ce ? Nu de alta, dar, ca sa stim si noi de ce nu citim ziarul asta …

Ah .. si linkurile … de data asta online care au referire la blogul asta:

http://www.hotnews.ro/articol_55389-Adevarul-il-acuza-pe-Basescu-ca-si-a-distrus-dosarul-la-Revolutie.htm
http://www.adevarulonline.ro/2006-09-05/Prima%20Pagina/basescu-si-a-distrus-dosarul-la-revolutie_197242.html

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: