1.000 de euro pentru ei

27032011086

Felicitari!

Echipa Fillr a castigat premiul intai de 1.000 de euro la concursul Nokia, pentru jocul cu acelasi nume, Fillr. Jocul e un fel de joculet din ala cu imagini, de genul celor cu diamante in care trebuie sa nimeresti trei la fel. Aici trebuie sa completezi niste forme si culori, inaintea calculatorului ca sa poti castiga. E un joc addictive si foarte incitant. Imagini va voi mai arata imediat ce echipa care l-a dezvoltat mi le v-a trimite.  Jocul a fost dezvoltat in QT .

Pe locurile doi si trei au fost doua aplicatii misto, una cu o harta a like-urilor (locuri care iti plac)  si aplicatia lui George inscrisa la mine pe blog: Night Stand Music Alarm

Finala va fi in luna Mai si va avea ca premiu 10.000 de euro. Acolo echipele participante vor trebui sa aiba aplicatiile gata dezvoltate, publicate, iar castigatorul va fi ales in urma voturilor de pe Nokia.ro in perioada de votare din luna mai.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: