13 ani de eMAG – premii pentru voi

13 ani de eMAG – premii pentru voi

eMAG aniverseaza luni 8 decembrie 13 ani. 13 ani de realizari, 13 ani de cand sunt primul magazin online din Romania. Au fost primul si au ramas primul, in ceea ce priveste numarul de vanzari, numarul de produse si asa mai departe. Ce-i drept sunt cei mai buni. Si mai aniverseaza si doi ani de cand sunt in Bulgaria si un an de cand au cucerit Ungaria.

Asa incat …

La multi ani eMAG!
Hai sa spunem cu totii la multi ani eMAG si sa ne bucuram de aceasta sarbatoare. Sigur vor fi reduceri luni pe eMAG, dar nu numai atat. Eu va aduc si altceva. Avem un mic concurs. Foarte haios si foarte misto.

Trebuie sa ii uram in cor, la multi ani, lui eMAG. Asa incat, va rog sa va filmati si inregistrati cu telefoanele voastre asa cum am facut-o eu, sa il urcati repede pe youtube. Si sa puneti in comentarii codul de embed *(din cate stiu eu merge), astfel incat sa avem parte de cea mai mare urare pentru eMAG.
Si pentru asta, veti primi si premii. Ma uit aici in lista de premii si avem in felul urmator: Televizor Smart 3D LED LG, laptop Macbook Air, Solid State Drive Samsung, Consola Sony Playstation 4 + GTA V, Robot de aspirare Samsung , Ceas Samsung Gear S, Bicicleta Cruiser Felt, Masina de spalat vase 6th sense Whirlpool. Sau in cel mai rau caz vouchere de 300 de lei. Dar eu vreau sa dau premiul cel mare!

Adica WOW! Deci daca eu strang cele mai multe mesaje de la multi ani eMAG, pot da premiile astea. Asa ca vreti sa ma ajutati sa uram impreuna la multi ani lui eMAG la 13 ani?

Adica asa:

Concursul este intre bloggeri. Cine strange cele mai multe mesaje ofera cele mai multe premii. Cei care comenteaza nu pot castiga la concurs pe mai mult de un blog.
Concursul intre bloggeri arata ca bloggerul de pe locul 1 ofera 7 premii. Locul 2, 5 premii. Locul 3, trei premii. Si locul 4 vouchere.

Asa incat ajutati-ma sa va dau eu premiile astea.

INFOGRAFIC
Bafta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply