13 zile

untitled 1Mai sunt 13 zile, pana la 1 Ianuarie. Mai sunt doar 13 zile pana cand Romania va face parte din Uniunea Europeeana. O chestie pe care la inceputul anilor 90 … o auzeam ca o piata de liber schimb creeata de catre forte obscure si mafiote, impotriva statului roman si a statelor socialiste. Asta a fost impresia ce am cunoscut-o, fata de UE. Ce este UE? Cu ce se mananca? Ce gasim acolo bun, sau nebun … pai mai sunt vreo 13 zile sa aflam, sau restul de dupa. Dar, atunci o sa o primim direct, si o sa o inghitim sec.

Acceptam noi Europa, sau ea ne accepta pe noi? Incerc in astea 13 zile care au ramas, un mic buletin de analiza a Europei. Doar din punctul meu de vedere initial, bineinteles, orice pareri sunt binevenite.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “13 zile

  1. si chiar daca nu am accepta-o noi deja e totul facut….da oricum cert e ca toata lumea se sperie de uniune foarte rau dar totusi fratzilor….nu ne mananca nimeni….dupa parerea mea este un pas foarte mare inainte pt noi toti….ar trebui sa se gandeasca toti k avem mai multe sanse de avansare spre o lume mai buna….. sau cel putin asa vad eu uniunea europeana….

  2. distractia ca distractei, dupa ea sa vedem ce va fi :p … cristi europa ne accepta pe noi, intram si noi in europa mai mult din cauza sprijinului din partea unor tari din uniune si al sua … ei au nevoie de noi nu noi de ei :p

  3. ne accepta sau nu, acceptam noi sau nu…cert e ca suntem parte din europa, asha cum suntem noi.
    shi perimte`mi sa citez =))
    “Dar, atunci o sa o primim *din`rect*, si o sa o inghitim sec.”
    hai ma scuzi 😛

Leave a Reply