Accident la metrou [2]

Urmare a accidentului de ieri de la metrou, traficul din Bucuresti a fost dat peste cap. Ceea ce e si bine, m-am plimbat prin Herastrau.

In schimb, surpriza a fost azi dimineata. Am vazut metroul gol, liber, fara aglomeratie, fara oameni care sa se ingramadeasca sau sa se imbulzeasca aiurea. Intr-adevar a fost plin ochi si abia s-au inchis usile la Unirii, dar ai avut aer si cum sa respiri.
Da, asa da, conditii de circulatie civilizate

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Accident la metrou [2]

  1. Vezi ca ti-am dat o replica la Accident la Metrou 1 😀 Vezi mah….:P Si eram in metroul care a deraiat… la 15 min dupa ce am ajuns la munca am aflat stirea de la un coleg …. Infricosator!

  2. Surpriza cea mai mare de azi dimineata nu a fost numai linistea si pacea de la metrou, ci modul in care a circulat respectivu’ agregat!
    In general, la 8 dimineata, eu injur Metrorexul pentru ca la Dristor (unde e cap de linie) nu e nici un metrou si peronul e plin de pica oamenii pe sine. Ei bine, stupoare maxima, azi la 8, in acelasi Dristor, doua trenuri la peron. Ma opresc sa-mi iau un suc cu gandul ca unu tot prind fara sa alerg. Intr-adevar, unul pleaca, dar cand sa ma sui in celalalt vad o lumina in tunel… adica mai venea unul! M-am intrebat daca nu cumva m-am trezit in Tokio sau Copenhaga sau alte zone mai civilizate. Nu as baga mana in foc ca a fost un moment de genul “hai sa ne reabilitam nitel” dar orice ar fi fost sper sa-ti tina cel putin pana intru eu in concediu 🙂

  3. am vazut si eu metroul tau, iar dupa ce am plecat din statia crangasi, el m-a anuntat in continuare ca urmeaza statia crangasi. 😉 dar … circula la 4 minute. Ceea ce e intamplator dragut. 🙂 Insa … tot n-are aer conditionat.

Leave a Reply