2.200 de persoane

La  pranz jandarmii salvasera / eliberasera Romania. Au scos 2.200 de oameni din masinile blocate in zapada. INCREDIBIL!

Hai sa o luam tehnic, dupa care o dam in dramatism. Exista telefoane mobile, exista internet, exista comunicare, suntem in 2012. Telefonul mobil afiseaza cu o acuratete de cateva minute cum e vremea in zona in care te afli tu. Si daca te uiti pe telefon pe widgetul de vreme de la accuweather afli cand ploua, ninge, e soare pe intervale orare.

Pe langa asta, cum pana mea sa ramai in zapada. De fapt sa o iau altfel. Un autobuz a plecat aseara din Pitesti spre Bucuresti, dupa ora la care s-a inchis A1. A ramas blocat pana astazi cand s-a dus premierul Emil Boc personal sa deszapezeasca cu o lopata autostrada. Si aici sunt doua probleme: cine pana mea l-a lasat pe ala cu autobuzul pe autostrada. Soferul cat de inconstient si de imbecil sa fie si sa continue drumul astfel incat sa ramana cu pasageri in autobuz blocat in nameti pe autostrada?

 

Sa revenim. Au fost 2.200 de oameni blocati in zapada. Iar astia n-au parasit masinile de frica ca le fura. Le fura ce? Eu n-am nimic in masina. De fapt am, un detector de radar de vreo 50 de lei. Ce naiba tin astia in masini?
In alta ordine de idei, masinile de deszapezire n-aveau rovinieta.

De fapt Vlad are dreptate:

În ziua în care la REMAT se va primi asfalt, n-o să mai fie nici asfalt pe drumuri.

Si iertati-ma. Dramatismul e maxim in momente din astea. Dar cat de cretin poti sa fii sa mori in masina, in loc sa te duci in puii mei in cea mai apropiata localitate. Sau sa suni la autoritati sa iti zica ce sa faci. Ah, daca cei de la 112 nu sunt in stare sa poarte o conversatie civilizata, aceleasi telefoane mobile pe care le are toata lumea (inclusiv nokiile) au posibilitati de inregistrare a convorbirilor. Presa ar avea ditamai orgasmul daca ar primi asa ceva.

Si o tanti ramasa blocata pe centura de aproape 24 de ore.

 

BREAKING NEWS:

Acum doi ani a fost la fel!!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: