20 de minute

Atat ma mai tine UPS-ul de la piticu.ro. Asta dupa ce pe serverul vechi ma tinea doar maxim 5 minute. Deci e un lucru bun, iar daca mai zic ca UPS-ul are vreo 5 ani de zile … e si mai frumos.

N-am nici o problema cu electrica si cu penele de curent. E consum mare, e de inteles, e cald afara se incinge transformatorul … si se opreste cand ti-e lumea mai draga, la 12 noaptea sau la 9 dimineata lunea.

Dar … cum pana mea din 2000 sa nu se faca nimic cu el si in orice zi din vara sau din iarna sa se intrerupa curentul?

Cea mai tare intamplare s-a petrecut prin 2003 cand tot pica curentul intr-o sambata toamna. Si am sunat la electrica, au venit sa imi zica ca n-au ce sa ii faca, bate vantul si ciorile care stau pe fire se misca in bataia vantului si sar firele din legaturile lor. (WTF?!)

Totusi … acum suntem in 2007, e vorba de centrul unui oras european, ca asa vrea ala sa se laude, e o strada cu discoteci, baruri, hoteluri, sedii de firme, servere si asa mai departe, ma gandesc … mai trebuie sa treaca 2 ani sau cat pana sa isi rezolve electrica problemele?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply