20 decembrie

Scurta analiza a zilei.

M-am trezit la 6 dimineata, nu mergea netul, m-am culcat inapoi. M-am trezit dupa ora maxima admisa, am plecat in fuga.
M-am intalnit la o cafea cu Lee Wilkins, am discutat despre online, content, video content, user generated, 2008 si proiecte de viitor. Those things should not be talked in a bar where’s the music too loud, because it’s hard to listen. The office with cofee, internet and some nice girls could make things clearer. He’s nice guy and fuckable, so girls grab it out.

Am suportat in metrou mirosul emanat de niste pusti tigani ce vor ajunge infractori si mi-am adus aminte de un mininterviu pentru TVR pe care nu l-am vazut pe post, cand incercam sa ii explic aluia acolo ca noi care ne barbierim si ne spalam dimineata nu avem nimic in comun cu aia protejati de asociatia aia si nici nu vrem sa avem ceva legaturi.

Am ajuns in Unirii si m-am invartit acolo fix o ora. Am stat la cozi si am reusit sa nu gasesc nimic. Anul asta nu voi mai face pe Mos Craciun. I-am dat mail, daca vine bine, daca nu il dau pe blog.

In final PROTV a bagat embed la materialele video de pe site, asta ca sa nu ma mai certe Costin ca pun stiri protv la mine. Din pacate optimizarea s-a dus pe pluta. Daca mi-a crapat AMD-ul va mai pun sa munciti, nu de alta dar RDS vinde p3 o data cu abonamentul de net.

Acum stau si incerc sa imi pun ordine in ganduri, maine va fi cea mai aglomerata zi a aceastui an: munca, examene, party.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: