20 martie: 1 grad celsius

De la 3 grade la ora 23, acum sunt doar 1 grad afara. Ceea ce e bine, un aer racoros si curat. In nordul tarii ninge. Asta n-ar fi nici o problema, daca sunt persoane care inca nu s-au saturat de iarna, iata un mijloc de a te bucura de zapada, ultima zapada de la inceputul asta de an, as putea zice.

Insa astia de la administratia strazilor, de fapt cei platiti de primarie ca sa ude strazile, dupa ce ca s-au apucat foarte tarziu de spalat strazile si dupa ce ca le spala intr-un mod  superficial, fac asta acum cand afara aproape ingheata.
Atunci, sa imi fie mila de soferii care vor aluneca pe strazile cu polei pe ele in noaptea asta. Teoretic nu e nimic de speriat, practic, o pelicula de apa care a prins pojghita e destul de alunecoasa. Si asta doar pentru faptul ca masinile de spalat strazi isi fac datoria pe banii publici. Asta pentru simplul motiv ca banii au fost deja platiti, iar firmele de spalat strazi sunt platite la numar de litri de apa aruncati pe strazi.

Si ca tot vorbeam de apa aruncata pe strazi, cel putin in sectorul 4, apa din cisternele astea se scoate din Dambovita. E pe splai un loc unde masinile opresc pe partea stanga, iar acolo au 3 pompe ce le umplu cisternele repede. Deci nu e nici o afacere, strazile murdare sunt spalate cu apa murdara din Dambovita.

Ah, pentru apa asta tot noi platim, stiti nu? 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: