De ce e-ok.ro ?

ELEA | [email protected] | IP:NU MAI MERGE NICI UN DOWNLOADER PENTRU FISIERELE AUDIO DE PE TRILU..STIE CINEVA ALTA VARIANTA?

eok.roAsta am gasit azi intr-un comentariu la mine pe blog. Am stat sa ma gandesc, la ce bun. Adica de ce sa stai sa descarci un material audio / video de pe un anumit site pe calculatorul tau, sa ocupi spatiu pe disk, atat timp cat materialul ala va fi tot timpul acolo pe site, atat timp cat materialul ala il poti asculta cat timp vrei tu, atat timp cat ai net in permanenta, mai mult ai conexiune broadband si nelimitata. De ce sa stai sa descarci pe calculator, sa cauti, sau sa le pierzi in dezordinea de foldere de pe calculatorul tau.

Cu ocazia asta avem e-ok.ro primul site de muzica pe bune, gratis si mai ales … LEGALA. Adica voi vedeti videoclipurile alea de mai jos de la mine. Deja casele de discuri au facut spume, eu n-am drept asupra lor, eu fac o chestie ilegala cu ele, insa le-am gasit si pana vine cineva oficial sa-mi ceara sa nu le difuzez pe blog, le tin acolo. Aici e ceva de genul, am gasit o geanta cu documente pe jos, asta ce inseamna ca nu pot sa ma uit in ele sa vad ce documente sunt? Sau nu pot sa arat si altora acelasi lucru?

Pe e-ok nu e acelasi lucru, acolo toate chestiile sunt legale, oamenii aia au voie sa difuzeze, sa dea lumii intregi muzica de pe site de acolo si asa mai departe.

Ati veni acuma sa ziceti ca asa muzica gasiti pe trilulilu, pe youtube sau cine stie unde. Nop, gresit, TOATA muzica de pe trilulilu si alte situri e ilegala. Adica cei care o difuzeaza n-au drepturi asupra melodiilor respective. N-au voie sa o difuzeze si nici n-au voie sa o tina pe servere, dar fac lucrul asta pana cand vine cineva sa le zica sa o stearga. E un viciiu de procedura.

In schimb pe e-ok.ro totul e pe bune, muzica legala, libera la ascultat si vazut de catre oricine vrea. Atunci de ce nu? Adica nu o sa vina nimeni sa te aresteze pentru ca asculti muzica de acolo. Pentru ca e pe bune.

Ce sa zic despre site, nu m-am prins de unde se trimit invitatii, mai ales de ce la fereastra de login imi cere username si password (in loc de parola), dar in rest mi se pare al dracu de functional si misto. Voi gasit bug-uri?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: