2005

De ce 2005 ?  Pentru ca inca ma macina, e un an  pe care multi il numesc de gratie. Bine, fiecare an e de gratie, pentru ca e anul curent.
De ce ma macina ? Pentru ca ajung sa traiesc, eu, niste ani, pe care ii consider multi si de ajuns incat sa ma faca pe mine sa cunosc destule si sa afirm ca sunt cat de cat “invatat”. Dar vin cei din urma, cei mai mici ca noi care te dau peste cap, care iti ravasesc orice urma de gandire, care iti spun anumite lucruri care pur si simplu te fac sa zici ” atunci eu pentru ce am trait pana acum? “

Spre exemplu aseara ( asta ca sa explic  si poza de mai sus ); stateam de vorba cu o prietena si a reusit sa-mi zica urmatoarea faza, scuzati-mi limbajul ce-l voi folosi: Pai la mine vine cineva sa imi zica hai sa te fut si eu zic da.

Ei bine, in momentul imediat urmator am iesit din birou urland, cum e posibil asa ceva, unde am ajuns? unde sunt valorile  noastre de pana acum? unde este, nu sentimentul de iubire ce ii caracteriza pe parintii nostrii de pana acum, ci ideea de a lua-o pe ocolite; cu un suc, cu o cafea, sau cu o floare si o invitatie la tine acasa ?
Iar in acest timp, colegii de munca care m-au auzit au sarit imediat, cine e … o vrem noi daca tu n-o vrei !!

AM I WRONG ?! Am imbatranit inainte de vreme ?  Sunt demodat ? OMG … inca sunt tanar … inca sper sa gasesc “my love” si sa reusesc sa cuceresc pe cienva cu o floare, cu atentie, cu o vorba dulce sau ceva de genul… dar TOTUSI …

Asta e lumea care vine dupa noi?  Astea’s valorile morale care vin in urma noastra?  Hai sa nu ma refer la simpla activitate de a face sex, ca  ma mai apuca si pe mine si chiar simt nevoia, dar fac un dus rece si imi revin. DAR TOTUSI …

Daca asta e ce urmeaza, stau si ma intreb, care e diferentza intre femeile care erau batute in trecut de barbatzi, respectiv soti si femeile din ziua de azi, carora daca le zici : baby, hai sa ne-o tragem, vin imediat. ..

Hai sa zicem ca  sunt mai multe femei decat barbati si ca chiar au nevoie, dar exista si situatii in care nu se multumesc cu cativa si vor mai multi. Sau, iarasi, am eu norocul sa dau numai peste fete de distractie ?

Sau, sunt eu prea conservator, am ramas in urma, old fashion … si n-am vazut cate s-au schimbat pe langa mine …

E clar … am imbatranit …. si maine e ziua mea …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: