300 de milioane la 300 de mii

Facebook a aniversat 300 de milioane de utilizatori. In Romania sunt abia 300.000. Putini am putea spune, nici cat negru sub unghie. Partea buna e ca facebook, la atata timp dupa ce s-a infiintat, abia cum se monetizeaza.

Drept urmare degeaba crezi ca daca faci un site de socializare, scoti banii in secunda doi? Nu se aplica solutia asta, nu inca, exemplul fiind facebook. In contratimp celelalte siteuri nici nu se ridica la complexitatea aplicatiilor de pe facebook, dar nici la simplitatea si usurinta afisarilor de acolo. Si de aici intelegem ce si cum.

Facebook sa fie folosit ca instrument de marketing? Categoric. Cum? Obligatoriu cu om dedicat, obligatoriu personalizand firma in fata utilizatorilor de facebook si adaugandu-i in lista de prieteni apropiati ce stii sigur ca vorbesc de tine mai departe? De ce? Pai vedeti al doilea link unde Titus prezinta si un oarecare profil.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply