5 licente de Kaspersky pentru 5 idei bune

Toti avem programe antivirus care fac una sau alta sau care nu fac tocmai ce vrem noi sa faca. Atunci eu vin si va intreb: ce vreti sa faca programul vostru de antivirus si el nu face acum?

Cele mai bune 5 idei vor fi premiate cu 5 licente de Kaspersky Internet security 2010 pentru un an de zile.

Si daca nu stiti cam ce doreati de la antivirusul vostru, sa va reamintesc interviurile cu co-fondatorului antivirusului Kaspersky, Eugene:  partea 1 si partea 2. Atunci l-am intrebat de ce Kaspersky nu lanseaza o versiune freeware, dar fara prea multe functionalitati. Raspunsul a fost tehnic, costa prea mult si sunt greu de raspandit update-urile de antivirusi pentru versiunile free. Adica solutiile de antivirus free nu scot update-uri dese, nu scot update-uri atat de complexe ca si kaspersky si bineinteles asta e motivul pentru care nici nu protejeaza prea bine.  Ca sa imi sustin ideea, undeva pe contul meu de youtube sunt si niste materiale filmate de la un seminar Kaspersky, unde ni s-a aratat cum un fisier trimis ca virus valid de catre serverele Kaspersky a fost automat copiat si anuntat ca virus de catre multi antivirusi gratuiti.

Revenind la concurs, pana pe 15 aprilie va astept in comentarii cu idei despre cum ati vrea sa functioneze si ce sa faca programul vostru de antivirus. Categoric, ideile cele mai bune vor primi raspuns chiar de la specialistii Kaspersky din Romania: Stefan si Costin Raiu

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply