Uneori netul e greu

Degeaba sunt specialisti unii in internet, toate chestiile astea se intampla. Nu ai cum sa le eviti sau ai cum sa le eviti, numai ca pentru asta trebuie sa muncesti. Sa faci un site poate fi usor, dar sa il intretii si sa faci ceva in online e de cele mai multe ori mai greu decat daca dai la sapa la un sant.

ca se mai intampla1

Asta e doar un exemplu. Netul colcaie de virusi, netul colcaie de atacuri si de porcarii, dar intotdeauna ele sunt facute ca sa fie evitate, ca sa apara chestii mai bune, iar siteurile sunt facute ca sa fie optimizate si sa fie placute de useri. Eh, pentru asta nu ne trebuie specialisti, ne trebuie oameni care sa stie ce e ala un iframe, ce e ala un div, ce e ala un tag, dar si cum se aplica astea. Da, specialistii nu au decat sa le invete, dar trebuie sa le accepte de la oamenii munctori.

De ce zic asta? Pentru ca intotdeauna apare cate cineva care vine si iti spune sa faci ceva, dar atunci cand da eroarea de mai sus pagina ta, e vina muncitorului, nu a specialistului.

Sper ca n-am fost prea subtil.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply