De ce sa iti pui GPL pe SUV?

Azi stateam la coada la spalatorie, iar  in stanga la  rezervorul de GPL se  umpleau masini cu gaz ieftin. Drept urmare  vroiam sa va arat cum masini ca ford  sau rover circula pe GPL, dupa care a aparut asta.

03042010242

Bine stiu ca acum veti sari in sus ca ce am cu omul care are masina de teren si isi face plinul pe GPL, ca vrea sa fie mai economic, ca e mai ieftin si asa mai departe. Dar eu incerc sa-mi explic de ce. Adica, GPL-ul foloseste si la altceva decat la a economisi niste bani? Ca daca economiseste cu 50% cat dau eu pe combustibil pe luna, maine trec, dar sa-mi asigure si performantele pe care le am acum. Daca nu … ma intreb, de ce sa strici o masina straina pe GPL. Inteleg GPL pe dacii, cielouri si ce alte masini mai facem noi aici, dar nu pe una straina unde nu vin piesele. Ca daca e sa ne uitam la ce instalatii de gaz se pun pe masini si ce bombe pe roti sunt …

Bonus, drumul de la 6 dimineata, atunci cand soarele e in spate, iar in fata noaptea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply