9 canale de sport #dinafrica

Nu am prea multe programe TV in camera de hotel, dar din astea 14 care sunt aici, 9 (noua) canale sunt de sport. Si toate transmit cupa mondiala, inregistrari, excursii, programe speciale. Imi inchipui ca investitia in productii e extraordinara. Mai ales ca mai toate productiile sunt filmate in HD, existand mai multe programe de sport in HD. Mai mult, ofera audio diferit in functie de optiunile celui care vrea sa auda pe transmisiunea digitala. Probabil acelasi meci in limbi diferite: engleza si africana.
In schimb televiziunile africane au voie sa afiseze reclamele partenerilor cupei mondiale in studioul de televiziune. Studioul arata aproape la fel ca cel de la TVR, numai ca e mai bine stilizat si nu la fel de ingramadit, camerele putand sa faca cadre complete, nu stranse si taiate ca la romani.

Pe langa asta, in hotel am avut niste jurnalisti de la Canal+ care venisera aici pentru turul africii. Probabil niste documentare despre cum e Africa. Nu am putut sa intru in vorba cu ei, pentru ca erau foarte singuratici si ascunsi, chiar daca vorbeau in engleza cu altii. Programul lor astazi a sunat in felul urmator: 4.30 micul dejun, 5.00 plecarea in documentare, 16.00 intoarcerea la hotel, 18.00 plecarea catre urmatoarea destinatie. Si asta dupa ce aseara pe la ora 11 erau la carciuma si vedeau meciul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: